Degaussing

Sikkerhed når du genbruger eller smider dit brugte teknik- og it-udstyr ud

Det får du hos os

Distrilog er med dig hele vejen, i opstartsperioden såvel som afslutningsperioden. Distrilog er din fortrolige samarbejdspartner, der med sin ekspertise kan hjælpe dig med alt fra opsætning og nedtagning af større teknisk udstyr, til datasletning af fortrolig data, hvor vi anvender certificeret slettesoftware og degausser, der sikrer dig den bedste og sikreste løsning.

Vi har mulighed for at slette data on-site og off-site hos kunden eller fra vores hovedkontor. Vi stræber efter at give dig den bedste service alt efter dit behov.

Brugt IT

Distrilog hjælper dig med at fjerne fortrolig data gennem softwarebaseret sletning eller degaussing, alt efter om du ønsker at destruere eller genanvendende dit brugte IT. Ønsker du, at skille dig af med udtjent IT-udstyr, har du mulighed for at overdrage opgaven til os. Med Distrilog vil du være sikret, at dit brugte IT destrueres korrekt, med autoriseret og godkendt udstyr. Dette sikrer dig tryghed og dokumentation, når du vil udskifte dit udstyr eller sender det til destruktion.

 

Læs mere om Brugt IT

Brugt elektronik

Distrilog anvender sikker datasletning på elektronik som eksempelvis computere og kopimaskiner. Hvis dit brugte elektronik skal udskiftes, eller hvis du skal videregive udstyret, sletter vi al lagret information.

 

IT sikkerhed

Distrilog forstår vigtigheden af at slette data korrekt, inden afskaffelse. Gennem softwarebaseret sletning og degaussing undgår du at personlige og følsomme data ender i andres hænder.

 

Læs mere om IT-sikkerhed

Distrilog degausser

Distrilog gør brug af flere metoder til sletning af data heriblandt degaussing. Degausser er en stor elektromagnet, som garanterer 100% sletning af data på din harddisk eller back-up bånd og gør det umuligt at genskabe disse data.

Sletning med degausser

En degausser er en kraftig elektromagnet der genererer 10.000 gauss i centret af harddisken. Det er en proces, hvor al lagret data er 100% slettet og harddiske og back-up bånd er efterfølgende uanvendelige.

 

h

Certifikat

For at give dig mest mulig tryghed modtager du efter degaussing af dit udstyr et certifikat, med angivelse af specifikt serienummer.
Z

Sikkert samarbejde

Vi foretager sletningen, således at du ikke skal bekymre dig om misbrug af data. Vores metode sikrer dit samarbejde med dine kunder.
Kundecase Infocare

Infocare har siden 2012 brugt Distrilog

Infocare og Distrilog, har udviklet et partnerskab indenfor, Lager, Transport og flytninger af IT-arbejdspladser, samt større print opgaver. Distrilog leverer ligeledes bodyshopping til IT og andre tekniske projekter. 

Distrilog er en dedikeret samarbejdspartner, der altid gør det ekstra, som sikrer at Infocare kan levere det kunden ønsker. 

Kim Pedersen, Direktør Infocare

Distrilog SLETTEsoftware

Ønsker du at genbruge IT- eller elektronisk-udstyr, kan vi hjælpe dig til at slette de tidligere data fra dit udstyr. Til dette anvender vi certificeret slettesoftware, der overskriver de eksisterende data fra dit udstyr, så du igen kan anvende udstyret på ny eller overdrage dit brugte udstyr, uden at bekymre dig om at fortrolige data bliver videregivet.

Hvad betyder det at du vælger sletning med slettesoftware

Med slettesoftware er vi i stand til at nulstille dit udstyr. Det vil sige, at du fremover vil kunne anvende dit udstyr igen og igen, uden at der bliver videregivet informationer du ikke ønsker bliver delt.
~

Forskellen på Degaussing og slettesoftware

Når vi degausser udstyr for dig, vil udstyret efterfølgende blive klargjort til destruktion. Degaussing er en komplet sletning af udstyrets opbevarede data, men også en sikring af at udstyret ikke kan genanvendes.

Hvorfor du bør vælge sikker sletning

Når du vælger os til at sikre sletning af data fra dit udstyr, er du sikker på at vi følger opgaven til dørs. Vi leverer altid den bedste løsning til dig, hvor vi vejleder dig undervejs og sørger for en sikker proces og håndtering.

Person­følsomme data

Med EU’s nye regulative lov om beskyttelse af persondata,  finder vi det vigtigt at hjælpe dig med at komme sikkert videre, når du skal skaffe dig af med brugt elektronik- og IT-udstyr. I en digital verden med meget deling og udveksling af dokumenter, er der risiko for at personfølsomme informationer havner i de forkerte hænder. Ved hjælp af sletning med degausseren, garanterer vi, at al data og information bliver slettet fra din harddisk. Efter sletning af data, tilbyder vi at destruere harddisken gennem shredding, hvor harddisken bliver ødelagt fysisk og sendt videre til bortskaffelse. Med degaussing som sletteværktøj, skal du ikke bekymre dig om, hvor dine data ender henne.

Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00