Cleanbox

Distrilog hjælper dig nu med at sikre, at dit IT-udstyr er både bakterie og virusfrit.
Det gør vi med desinficeringsmaskinen Cleanbox.

UVC desinficerer uden brug af klor, alkohol eller anden kemi 

UVC er en veldokumenteret og effektiv måde at bekæmpe bakterier og vira på – herunder også Coronavirus. Brugen af UVC til desinficering sikrer, at både bakterier og vira slås ihjel uden brug af desinficerende væsker, varme eller andet. Derfor kan stort set alle overflader desinficeres ved brug af Cleanbox.

UVC-lamperne, som bruges i vores Cleanbox er desuden blevet testet på dansk laboratorium, og har vist sig særdeles effektive til desinficering af Coronavirussen: ”(…) forsøget viste en tydelig effekt af UVC på nedbrydningen af SARS-CoV-2 RNA”.

Stigende interesse

”Ligesom der har været en stigende interesse for Datasikkerhed og sletning af Data forventer Distrilog en stigende interesse for behandling af udstyr med UVC lys, ikke kun pga. af Covid-19, men med en generelt øget interesse for desinfektion uden kemi og uden chance for resistens.” udtaler Jan Jessen.

 

Har du IT-udstyr, som skal sendes en tur til desinficering, så kontakt Distrilog herunder

Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00