Specialiseret fragtfirma

Vi har det rette udstyr, kvalificeret viden og et specialiseret team til at tage hånd om din opgave

Det er ofte en god idé at gøre brug af et specialiseret fragtfirma, når du skal have transporteret følsomt gods. Står din virksomhed med en opgave der kræver forståelse og erfaring i at transportere gods der kræver ekstra detaljeorientering, har Distrilog en løsning til dig. Hos Distrilog får du en samlet løsning, hvor du ikke behøver at tage stilling til de små detaljer, for det gør vi. I stedet vil du spare en masse tid og slippe for at bruge ressourcer på planlægning og opfølgning.

 

Skal du skal have transporteret større eller skrøbelige varer, kan det let gå galt, hvis din leverandør ikke har det rette udstyr. Du kan risikere at varerne går i stykker under fragten, så dine kunder modtager beskadiget gods/ udstyr. Netop derfor er Distrilog et godt valg, da vi har det rette udstyr og den erfaring det kræver til let og sikkert at kunne håndtere dine værdier. Du sikrer derved ikke bare det gods du transporterer, men også din virksomheds renommé.

 

Distrilog tilbyder en skræddersyet leverance. Distrilog arbejder præcis når du har brug for det og garanterer effektiv levering. Distrilog er altid er en del af løsningen.

din Totalløsning

Hos Distrilog tilbyder vi dig en komplet løsning på fragten af dine værdier. Vi afhenter dem præcis hvor du ønsker, transporterer dem hurtigt og sikkert til den endelige destination og sørger for, at alt derimellem kører problemfrit. Har du specifikke ønsker eller behov i forhold til transporten af dine værdier, sikrer vi at disse opfyldes.

Det lyder måske simpelt at fragte værdier fra A til B. Men det kan være en langvarig og besværlig proces med mange informationer, hvor problemer let kan opstå. Distrilog har mange års erfaring med fragt af værdier, og ved derfor præcist, hvordan diverse situationer skal håndteres bedst muligt.

Hos Distrilog prioriterer vi effektive og trygge processer – både for dig og os. Vores årelange erfaring indenfor transport af teknik har gjort os til eksperter på området, og vi ved derfor, hvad der er væsentligt for at optimere processen. Hos Distrilog sætter vi høje krav til vores medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere, så vi kan garantere dig den bedste service.

 

Vi er med dig hele vejen

Med Distrilog som fragtfirma får du et håndgribeligt tilbud, der er tilpasset dine behov. Vi møder dig i øjenhøjde og sætter dig ind i alle processorerne fra start til slut, så du ikke bliver overrasket i løbet af samarbejdet. Samtidig bliver du præsenteret for de muligheder, du har hos Distrilog i forhold til eksempelvis afhentning og udstyr til håndtering af værdier.

Vi fokuserer på at gøre processen let og effektiv for både dig og os. Vi prioriterer single point of contact. Det betyder, at du fra første dag vil blive præsenteret for én af vores dygtige og kompetente medarbejdere, som du vil have den primære kontakt med. Det er vores erfaring, at denne fremgangsmåde skaber et lettere og mere gnidningsfrit samarbejde. Du skal altså ikke igennem flere led hos Distrilog for at finde frem til den rette information. Single point of contact mindsker samtidig risikoen for manglende overblik og miskommunikation. Derfor garanterer vi også, at du kan være sikker på at få den nødvendige information og altid er opdateret om transporten af dine værdier.

Med Distrilog kan du få transporteret dit værdigods til hele landet.

 

Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00