Distrilog

Altid en del af løsningen

Hos Distrilog, er vores medarbejdere altid klar til at tage imod din opgave. Vi er gennem vores årelange erfaring rustet til, at løse den stillede opgave og bidrage med vores ekspertise. Med os får du en specialist indenfor totalløsninger af tekniske opgaver med flytning af teknisk udstyr, gennem tæt kontakt med dig.

Om Distrilog

Hos Distrilog tager vi hånd om din opgave og vi sørger for lager, pick and pack, transport og last mile delivery, også til udlandet.

Distrilogs kernekompetencer ligger i udførelse af Special Service, White Glove delivery og installation af teknisk og følsomt udstyr.

Vi er fleksible og står til rådighed døgnet rundt, hvis det er påkrævet. Vi ønsker at give dig den bedst mulige service.

Vi løser din opgave og giver dig kvaliteten og overblikket. Vi varetager din virksomheds interesser gennem tæt dialog med dig som kunde.

 
Distrilog er specialist i håndtering af teknisk udstyr, der kræver en skånsom behandling. Distrilog sørger for at håndtere og opmagasinere udstyret på betryggende vis.

Degaussing

Distrilog håndterer opgaver omkring dit tekniske udstyr fra start til slut. Vi er specialiserede i og anvender certificeret slettesoftware til sletning af harddiske og back-up bånd, hvor vi efterfølgende kan sørge for destruktionen af dette. Hvis du ønsker en totalsletning af data på dit udstyr, kan vi tilbyde degaussing. Dette tilbyder vi både på kundens adresse og på vores eget lager. Degausseren er et godt valg hvis du ønsker en 100% sikker og certificeret sletning af følsomme data og fortrolig information på harddisken. Degausseren sletter data med en elektromagnet der kan slette harddiske og back-up bånd 100%. Vi anvender modellen Ontrack Eraser Degausser 3.0, der er en de nyeste modeller indenfor certificeret degaussing-udstyr.

Special Service

Vi har et særligt team til at udføre Special Service-opgaver. Et team der besidder kompetencerne og erfaringen til special opgaver. Distrilog er specialiseret i at tilbyde skræddersyede løsninger til en hvilken som helst teknisk opgave. Special transport kræver en stor forståelse i håndtering, transport og opmagasinering. Derfor har Distrilog, til de mere krævende transport og logistik opgaver, et team der står klar med deres viden og forståelse for håndteringen. Special service-opgaver er blandt andet transport af printere, automater, servere, køleskabe og kaffemaskiner, både emballeret og uemballeret.

White Glove

Det der gør os unikke i vores samarbejde med kunder, er vores tankegang om White Glove service. Med White Glove service hos Distrilog sikrer vi at dit udstyr med følsomme data bliver håndteret fortroligt og korrekt.  Følsomt udstyr kan være udstyr med stor datafortrolighed og det kan være udstyr der på anden vis er følsomt under transport og derfor kræver særlig opmærksomhed og håndtering. Med Distrilogs White Glove løsninger, sikrer vi dit udstyr, ved at planlægning, nedtagning, opsætning og øvrig håndtering, er tilpasset det specialudstyr der skal fragtes.

Distrilog forsætter til opgaven er løst. Kontakt os for mere information om hvad White Glove service vil betyde for din virksomhed.

Vores lagerhotel

Hos Distrilog, har du mulighed for at opbevare dine varer på vores lager, hvor du kan opmagasinere dit tekniske udstyr på vores koldlager eller opvarmede lager, alt efter dit behov. Vores lagerhotel og udstyr er struktureret efter at håndtere teknisk udstyr.

Vores lagerhotels centrale placering, gør det muligt for kunder, at få en nem og hurtig service. Vores opvarmede lagerhotel i Glostrup, er lokaliseret i omkring 15 minutters kørselsafstand fra København, hvilket gør det nemt at transportere udstyr til og fra din virksomhed. Vi opbevarer alt slags gods, som efterfølgende kan blive distribueret videre til næste destination. Vi har investeret i en flåde af varevogne og lastbiler, som ruster os til at udføre store som små opgaver.

 

Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00