Lager­hotel

i Glostrup 

Hos Distrilog sørger vi altid for at

Distrilog tager hånd om dit udstyr fra start til slut. Vi sørger for korrekt udførelse og håndtering, så intet gods bliver beskadiget under transport eller opmagasinering. Vi er fleksible og har kompetencerne til at håndtere din opgave.

 

Har du behov for at få opbevaret og opmagasineret din transport, stiller Distrilog lagerhotel til rådighed for dig. Vores speciallager i Glostrup er indrettet til at kunne håndtere komplekse opgaver og teknisk udstyr. Vores lager er rent og pænt, så du ikke skal bekymre dig om dit gods.   

 

Vi er specialiserede i at opbevare teknisk, og følsomt udstyr og andre typer gods, som skal opbevares på betryggende vis, inden det skal distribueres videre til næste destination.

Hvordan vi opererer

Vi tager imod enhver opgave og udvikler fleksible løsninger i samarbejde med dig. Når vi tager imod din opgave, tilbyder vi at du kan følge din forsendelses rejse fra start til slut. Vi ved hvor vigtigt tillid og gennemsigtighed er.

l

Når dine varer ankommer til vores lager, bliver dit tekniske udstyr registreret på serienummer. Med vores totalløsning laver vi effektiv lagerlogistik gennem tracking og scanning, så modtageren får et klart overblik. Vi lagerfører dine effekter, plukker og pakker dem og distribuerer dem videre. Desuden er vores lager alarm-sikret og kamera-overvåget, så dit udstyr er i trygge hænder hos os. 

Vores dygtige lagermedarbejdere står klar til at tage imod din opgave, og har årelang erfaring med at håndtere specialvarer og udstyr samt pakning af dette. Vores lagerhotel rummer mange forskellige muligheder for opbevaring af alt slags udstyr, om det er arkiv, eller større eller mindre emballeret eller uemballeret teknisk udstyr. Hos os er dit gods i gode hænder. 

Vores lagerhotel i Glostrup er opvarmet, så dine varer ikke bliver beskadiget af frost og kolde temperaturer. Vi håndterer blandt andet medicoudstyr, printere, scannere og øvrigt IT-udstyr på vores lagerhotel. Vores personale håndterer dit gods ved brug af særlige pakke-teknikker og -materialer.

~

Du kan trygt overlade dit gods til os, vi har aflåste tørre, sikre og overvågede lagre. Du kan derfor trygt lade os varetage din opgave og opbevaring og lade os løse opgaven for dig. Hvis du har særlige præferencer, sørger vi for i en dialog med dig, at skabe præcis den løsning der passer til din virksomhed og dit gods. 

Distrilog’s centrale placering

 

 Vores store lager i Glostrup, er placeret med kun 15 minutters kørselsafstand fra København og gør det derfor oplagt for kunder i og omkring København at vælge Distrilog som deres leverandør af distribution og logistik.

Her finder du vores lagerhotel i Glostrup