Lagerhotel

i Hedehusene og Ringsted

Lagerhotel

i Hedehusene og Ringsted

Hos Distrilog sørger vi altid for at

Distrilog tager hånd om dit udstyr fra start til slut. Vi sørger for korrekt udførelse og håndtering, så intet gods bliver beskadiget under transport eller opmagasineringen. Vi er fleksible og har kompetencerne til at håndtere din opgave.

 

Har du behov for at få opbevaret og opmagasineret din transport, stiller Distrilog lagerhotel til rådighed for dig. Vores special lager i Hedehusene og vores lager i Ringsted er indrettet til at kunne håndtere komplekse opgaver og teknisk udstyr. Vores lagre er rene og pæne, så du ikke skal bekymre dig om dit gods.   

 

Vi er specialiserede i at opbevare teknisk, og følsomt udstyr og andre typer gods, som skal opbevares på betryggende vis, inden det skal distribueres videre til næste destination.

Hvordan vi opererer

Vi tager imod enhver opgave og udvikler fleksible løsninger i samarbejde med dig. Når vi tager imod din opgave, tilbyder vi at du kan følge din forsendelses rejse fra start til slut gennem track and trace. Vi ved nemlig, hvor vigtigt synligheden er og derfor gør vi det transparent for dig som kunde.
l
Når du kommer til os med din opgave, starter vi som udgangspunkt med at registrere dine effekter med et tilhørende serienummer, så vi konstant har øje på dine værdier på vores lager. Her lagerfører vi dine effekter, plukker og pakker dem og distribuerer dem videre. Imens, kan du koncentrere dig om dit arbejde.  Med vores totalløsning laver vi effektiv lagerlogistik gennem tracking og scanning, så modtageren får et klart overblik og får besked, når varen er på vej.
Vores dygtige lagermedarbejdere står klar til at tage imod din opgave, og har årelang erfaring med at håndtere specialvarer og udstyr samt pakning af dette. Vores lagerhoteller rummer mange forskellige typer lagre, der kan opbevare alt slags udstyr om det er mindre eller større udstyr. Vi har overblikket over dit gods og håndterer det som det var vores kæreste eje.
Vores lagerhoteller i Hedehusene og Ringsted, er begge opvarmede, så dine varer ikke bliver beskadiget af frost og kolde temperaturer. Ydermere tilbyder vi adgang til et nedkølet lager, hvis du har varer, som kræver en specifik lav temperatur. Vi håndterer blandt andet medicoudstyr på vores lagerhoteller, som vores personale specialhåndterer ved brug af særlige pakkematerialer, i overensstemmelse med myndighedernes krav om risikokontrol.
~
Du kan trygt overlade din bestilling hos os, vi har nemlig aflåste lagre samt overvågning af lagerhotellerne, fordi vi ønsker at gøre dig tryg ved at lade os varetage opgaven og føre den til dørs. Hvis du har særlige præferencer, kan vi i samarbejde forsikre dine varer og tilbyde bemanding af produkter, så du ikke skal være bekymret for, om dine varer eventuelt bliver ladt ude af syne. 

Distrilog’s centrale placering

 

Vores to store lagerhoteller er begge centralt placeret på Sjælland. Vores store lager i Hedehusene, er placeret med kun 30 minutters kørselsafstand fra København og gør det derfor oplagt for kunder i og omkring København at vælge Distrilog som deres leverandør af distribution og logistik.

Vores speciallager i Ringsted, gør det muligt at opbevare større gods, som kræver særlig opbevaring og nænsom håndtering. Her tilbyder vi både opvarmet og ikke-opvarmet lager.

 

Hedehusene

Ringsted