Brugt it

Hos Distrilog kan du forvente sikker håndtering af dit brugte IT

Du kan af forskellige årsager have brug for at skille dig af med dit brugte IT-udstyr. Dette kan vi tage vare på for dig. Skal du skille dig af med brugt IT, kan det være besværligt at finde ud af, hvordan det gøres korrekt og sikkert.

 

Distrilog hjælper dig af med brugt IT. Vi afhenter udstyret hos dig, og klarer hele processen derfra, så du ikke behøver at bruge ressourcer på at finde ud af, hvordan du skal forholde dig til dit brugte it.

 

Vi ved, at når det drejer sig om IT-udstyr, kan det til tider omhandle fortrolige data, der ikke må komme i forkerte hænder. Hvis du har brugt IT og det skal bortskaffes, kan Distrilog sørge for, at dit brugte IT er renset og at alle data er slettet inden det forlader din virksomhed eller vi kan foretage datasletning eller destruktion af data på vores eget lager. Du modtager selvfølgelig dokumentation og eventuel certifikat herpå. Vi kører herefter det brugte IT direkte ud til en autoriseret og godkendt samarbejdspartner, der sørger for den rette håndtering af udstyret. Du kan derfor være sikker på, at din IT-sikkerhed er i top, så du ikke skal bekymre dig om eventuel lækning eller misbrug af dine fortrolige data.

Vi afhenter udstyret hos dig og kører det direkte til en autoriseret samarbejdspartner. Det kan være en af vores samarbejdspartnere, eller en af dine egne, hvis du har en ønske om dette. Herfra bliver det brugte IT håndteret med stor sikkerhed, så der ikke er risiko for, at fortroligt data videregives.

 

Før vi afhenter dit brugte IT, sørger vi for, at udstyret er renset for data for at øge din IT-sikkerhed. Dette foregår med degaussing eller certificeret slettesoftware.
Vælger du, at dit udtjente IT skal degausses, sletter vi al data med 100% sikkerhed, hvorefter IT-udstyret sendes til destruktion, da det ikke længere er brugbart.
Har du brug for at slette data, men samtidig genanvende dit brugte IT, gør vi brug af certificeret slettesoftware.

 

Vi ved hvor følsomt data kan være, og IT-sikkerheden er derfor i højsædet hos Distrilog. Vi har stor erfaring med at håndtere brugt IT hos både banker og medicinalvirksomheder, hvor der er ekstra høj fortrolighed, når det gælder data.

 

Hos Distrilog sørger vi for at gøre din arbejdsdag lettere og mindsker bekymring, da du let og sikkert kan overdrage dit brugte IT- eller elektronik-udstyr til os.

Degaussing

Ved degaussing gør vi brug af en stor elektromagnet, der garanterer dig 100% sletning af al data på dit back-up bånd eller harddisk. Det vil herefter ikke være muligt at gendanne disse data, og du kan derfor med sikkerhed sende dit brugte IT til destruktion.

Efter degaussing vil det ikke være muligt at genbruge IT-udstyret, da den store elektromagnet samtidig går ind og ødelægger harddisken eller back-up båndet. Det skal derfor sendes til destruktion, hvilket Distrilog kan klare for dig. Vi sørger for hele processen fra degaussing til destruering, så du ikke skal bruge tid på dette.

 

Læs mere om Degaussing

 

Slettesoftware

Har du et ønske eller behov for at genanvende dit brugte IT- eller elektroniske-udstyr, sletter vi eksisterende data. Dette gør vi ved at overskrive alle data med certificeret slettesoftware. Denne slettemetode går ikke ind og beskadiger dit brugte IT, og du kan derfor hurtigt efter tage dit udstyr i brug på ny, eller overdrage det med vished om, at du ikke videregiver fortrolige data.

Afhængigt af slettemetoden kan det brugte IT-udstyr enten blive destrueret eller genanvendt.

UDSMID

Er dit brugte IT- eller elektronik-udstyr blevet degausset, vil det ikke være muligt, at genanvende det. IT- eller elektronik-udstyret skal derfor efterfølgende sendes til destruktion, da det ikke længere er brugbart.

Det kan også være, at du blot har et ønske om at forny dit IT- eller elektronik-udstyr og derfor skal skille dig af med dit brugte.

Denne proces klarer Distrilog let for dig, så du ikke skal bruge unødvendig tid på dette. Vi afhenter dit brugte IT-udstyr hos dig og tager hånd om opgaven derfra.

 

Læs mere om IT sikkerhed

Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00