Special­transport

Din kvalificerede samarbejdspartner til at varetage komplekse transportopgaver

Hos Distrilog varetager vi dine opgaver uanset kompleksitet og størrelse, så du ubekymret kan fokusere på dit arbejde. Distrilog har en lang række trofaste samarbejder med virksomheder, som vælger os som deres primære transport- og logistikleverandør, fordi vi som en del vores services, tilbyder specialtransport af teknisk udstyr.

 

Når du skal have transporteret og distribueret dine varer, behandler og håndterer vi det nænsomt og forsigtigt, så vi sikrer at dit udstyr ikke tager skade undervejs. Er du i tvivl om hvordan du får transporteret dit specialudstyr, såsom IT-apparater, medicoudstyr, fitnessudstyr, vending maskiner eller lignende, så har Distrilog mandskabet og udstyret til at håndtere mere avancerede opgaver og står klar til at rådgive dig til den bedst mulige løsning.

 

Vi har hos Distrilog årelang erfaring med at planlægge og udføre mere komplicerede opgaver, som kræver viden og et godt overblik over opgavens mange delprocesser. Vi skræddersyr løsningen nøjagtigt efter hvilke type varer og effekter du ønsker skal transporteres.

Medicoudstyr

Distrilog ved hvordan dit dental-udstyr eller andet medicinsk udstyr håndteres korrekt. Vi pakker og emballerer det, så udstyret ikke tager skade under transporten fra a til b.

Kopi og print

Distrilog håndterer både store og små kopi- og printmaskiner, som kræver særlig behandling inden de afmonteres og transporteres videre. Vores teknikere afinstallerer eller udpakker, stager, opsætter og tester. Du bestemmer.

IT-apparater

Når IT skal pakkes ned eller flyttes, har vi mandskabet, og sørger for at et udvalgte team professionelt tilgår og varetager opgaven. Dit udstyr og dine data er sikret med Distrilog.

Fitnessudstyr

Vi har lang erfaring med at håndtere, nedtage og/ eller opsætte større fitnessudstyr og transportere det sikkert fra producent eller lager, og videre til det lokale fitnesscenter eller genoptræningscenter alt efter opgaven.

Butiksinventar

Skal du have flyttet dit butiksinventar til nye lokaler, assisterer Distrilog, større som mindre virksomheder. Vi sørger for opsætning, nedtagning og transport. 

N

Vending maskiner

Distrilog har stort kendskab til transport af vending maskiner og ved præcis hvordan de skal håndteres under transport. Vi kan ligeledes sørge for montering og installation, når maskinerne når frem til deres destination.

En skræddersyet løsning

Når Distrilog udfører specialtransport-opgaver, vil vores indsats ofte bestå af mere end selve transporten. Eksempelvis hvis opgaven er at transportere medicoudstyr, herunder dialysemaskiner og røntgenudstyr, er vi også behjælpelige med eventuel nedtagning og/eller opsætning på den pågældende lokation. Skal udstyret genbruges, bortskaffes eller transporteres til en ny ejer, er det særligt vigtigt at afmonteringen foretages korrekt.

Distrilog pakker og emballerer udstyret nænsomt og korrekt, så udstyret ikke beskadiges. Derefter bliver det sikkert fastspændt under transporten. Skal medicoudstyret bortskaffes, sørger vi for, at alt overskydende materiale bliver sendt til genbrugsstationer til godkendt genanvendelse. Specialtransporten er en del af den samlede løsning, som tilgodeser dine behov. Vi giver dig vores bud på en gennemarbejdet transportløsning tilpasset netop dine effekter og behov.

 

 

Det rette udstyr

Ved transport af dit tekniske udstyr, kan vi følge dit udstyr hele vejen, da alle vores biler er udstyret med gps-overvågning. Du kan derfor altid følge din transport og sikre dig, at den når frem til den aftalte tid på den aftalte destination.

Vi ligger inde med en stor palette af forskellige last- og varevogne, som har plads og kan bære forskelligartet gods, om det er frysere, store kaffeautomater eller printere, så fører Distrilog din transport helt til dørs. Har du brug for assistance til transport af udstyr, som er ekstra tungt, eller andet udstyr som skal opbevares under særlige vilkår, kan vores kvalificerede team også klare dette. Vi har nemlig isolerede og opvarmede last- og varevogne, så dit udstyr ikke bliver beskadiget undervejs. Distrilog’s chauffører er specialiserede og har erfaring indenfor adskillige typer og størrelser af transportopgaver.

 

Som en del af den komplette løsning, håndterer vi dagligt opgaver, som kræver både installering og nedtagning af eksempelvis printere samt andre tekniske apparater, hvor vi gerne stiller teknikere til rådighed.

Vores tilbud om specialtransport kan være en del af en større totalløsning. Vi tilbyder en dedikeret opgaveløsning med udgangspunkt i vores princip om white glove service.

Vores personale står altid klar til at tage imod din opgave uanset størrelse og kompleksitet. Vi ved hvor vigtigt det er, at din transport når frem til tiden. Derfor kan du hos Distrilog også få dag-til-dag levering. Har du behov for kontakt og rådgivning, er vores ledende medarbejdere altid parat til at vejlede dig over telefon. 

Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00