Lager til leje

Et trygt samarbejde, hvor sikkerhed og håndtering er i top

Når du driver en virksomhed, er der mange ting at forholde sig til. Hertil er det vigtigt, at prioritere de væsentligste opgaver for dig og din virksomhed. Lager og lagerstyring er ofte ikke en del af denne kategori, og er en mere besværlig og uoverskuelig opgave for mange. 

Hos Distrilog tilbyder vi eksternt lager til leje, så du kan få mere tid til at fokusere på det du er bedst til. Når du outsourcer lagerhåndteringen til os, tager vi ansvaret for logistikken og sikkerheden af dine værdier, og garanterer dig, at de er i trygge hænder.

Der er flere fordele ved at benytte eksternt lager til leje. Én af disse er, at du udelukkende har et lager til rådighed, når du har behov for det. Du vælger selv, hvor lang lejeperioden skal være og hvor meget plads du har brug for. Samtidig kan du let opsige din leje af lager, hvis du pludselig ikke længere finder et behov for pladsen.

Når du gør brug af Distrilogs eksterne lager til leje, vil du altså spare en masse ressourcer, som du kan lægge et mere effektivt sted i din virksomhed. Et samarbejde med Distrilog betyder, frigørelse af ressourcer, fleksibilitet og gennemsigtighed. Vi løser din opgave efter dine ønsker, og sørger for at dine værdier håndteres korrekt af vores professionelle og erfarne team.

Hos Distrilog er det vigtigt for os, at du føler dig tryg i håndteringen af dine værdier. Netop derfor prioriteres sikkerheden på vores lager til leje – på flere niveauer.

Hos Distrilog registreres al udstyr, så vidt muligt, på det unikke serienummer. Dette muliggør hurtig og effektiv lokalisering og plukning af dit udstyr.  

Med denne funktion opretholder vi vores effektive arbejdsprocesser på samme tid med sikkerheden.

Vores lager er udstyret med alarm og live videoovervågning.  Vi samarbejder med godkendt alarmcentral, der er døgnbemandet. For dig betyder det at vi kan tilbyde dig en sikker og tryg lagerløsning døgnet rundt. 

Vores lager er sikkerhedsgodkendt af certificeret alarmfirma. Med dette har vi sikret dine værdier på bedst mulig måde. I forbindelse med en samarbejdsaftale med Distrilog, kan du få tilsendt den SKAFOR-erklæring, som installatøren af tyverisikringen har udfærdiget. 

s

Det er let at miste overblikket, når det handler om lagerbeholdning og –styring. Et samarbejde med Distrilog sikrer dig, at der er kontrol over dine værdier. Når du overdrager ansvaret for dine værdier til os, sørger vi for, at de håndteres og opbevares korrekt og sikkert – også temperaturfølsomme eller skrøbelige genstande. Det gør vi med vores effektive og professionelle team, der har mange års erfaring og stort kendskab til diverse typer af IT-udstyr og tilsvarende gods, der kræver særlig håndtering.

l

Vi ved, at der er forskellige behov, når det gælder lager til leje. Derfor arbejder vi efter, at skabe en komplet løsning til dig, når du vælger Distrilogs lagerløsning. Har du specialvarer, tilbyder vi  eksempelvis tempereret og struktureret lagerplads på vores lager i Glostrup. Med alle Distrilogs kvaliteter i forhold til sikkerheden og håndtering, kan du trygt lægge dine værdier i vores hænder.

et lager tilpasset dine behov

Hos Distrilog tilbyder vi lager til leje i vores lager i Glostrup. Vores lager er stort, rummeligt og opbygget, så vi kan opbevare teknisk udstyr af enhver art. Vi kan derfor garantere dig, at du altid kan leje lagerplads til dit udstyr. Hertil sørger vi for, at håndtering og sikkerheden er i top, så du trygt kan fokusere på andre dele af din virksomhed.

Vores opvarmede lagerhotel i Glostrup, er lokaliseret i omkring 15 minutters kørselsafstand fra København, hvilket gør det nemt at transportere udstyr til og fra din virksomhed. Vi opbevarer alt slags gods, som efterfølgende kan blive distribueret videre til næste destination

 

Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00