transport teknik

Transport af teknik, logistik, og special service

Vi tager hånd om din opgave fra start til slut

Hos Distrilog udfører vi både almindelige og mere krævende transport og logistik opgaver.

Vi har en stor flåde af varevogne og lastbiler, som betyder, at vi kan håndtere store som små opgaver. Vi har stor erfaring og et personale, der er rustet til at håndtere og varetage specialtransport af teknisk udstyr. Med os får du høj kvalitet gennem totalløsninger, der bliver skræddersyet efter dine behov. Vi tilbyder dig, en bred erfaring med at håndtere logistiske opgaver, og en professionelle leverandør der sørger for det komplette overblik over netop din transport.

Distrilog Special Service har stor erfaring med at udføre teknisk orienterede opgaver, eksempelvis transport af printere, servere, automater, vending maskiner, køleskabe, frysere og medico-udstyr og andet inventar, der kræver særlig og skånsom emballering og behandling.

Biler og varevogne er tilpasset til at håndtere udstyr der har brug for specialbehandling, således at dine varer ikke tager skade under transporten.

Vi transporterer og leverer når du har brug for det og stræber altid efter at give dig den bedste service.

+45 70 22 72 00

 

kontor@distrilog.dk

 

Vores kompetencer

Vores personale er parat til at tage imod krævende opgaver og er klædt på til at levere totalløsninger. Vi råder over håndværkere, teknikere og chauffører, som giver dig ekspertise indenfor hver deres specialområde.

 

Læs mere om Distrilog

Kontakt os i dag!

 

Vores udstyr

Distrilog har forskelligt udstyr, der kan håndtere særlige opgaver indenfor special transport. Hvis eksempelvis et større apparat skal afmonteres fra en kompleks installation eller hvis en printer ikke kan komme ud af en smal dør, så har Distrilog udstyret til at løse din opgave. Distrilogs har udstyr til alt fra opsætning og håndtering til slette-software og degausser.

Afskaffelse af emballage og destruktion af elektronik

Vi udfører ligeledes specialservice i form af bortskaffelse af emballage og destruktion af elektronik. Vi har udstyret til at skaffe dig af med overskydende emballage og teknisk udstyr, på korrekt og miljørigtig vis.

Special service

 

Distrilog har specialiseret sig i at udføre opgaver der indebærer flytning af teknisk udstyr, såsom printere, kopimaskiner, automater og andet teknisk udstyr, der kræver en særlig skånsom behandling. Vi kan udføre komplette flytninger for dig, der inkluderer både nedtagning og opsætning. Vores medarbejdere gør alt klar, så en eventuel tekniker kan koncentrere sig om at udføre de sidste tekniske installationer.

Afmontering og nedtagning

Skal du have afmonteret og nedtaget større maskiner og apparater, hjælper vi dig til en effektiv og sikker løsning, hvor dit udstyr ikke bliver beskadiget. Vores teknikere og håndværkere er uddannet til at installere og afinstallere maskiner.

Opstilling og installation af udstyr

Har du brug for hjælp til at opsætning af teknisk udstyr, står Distrilog til rådighed og tilbyder assistance indenfor installation.

Det nødvendige udstyr

Distrilog sørger for overblikket over hvor, hvornår og hvordan vi bedst løser opgaven. Det betyder også, at vi vil orientere os om hvorledes udstyret, der skal flyttes, er tilsluttet og tilgængeligt. Vi har det nødvendige udstyr, der skal til for at løse din opgave uanset hvor kompleks den måtte være. Vi aftager gerne en dørkarm, eller tager kran og stillads med, for at tilbyde dig den fulde løsning, hvor vi tager hånd om opgaven fra start til slut.
Z

Opvarmede og ikke opvarmede lastvogne

Vi er specialiseret i teknisk transport og logistik. Det betyder, at vi har en bred viden om hvordan udstyr bedst muligt håndteres og transporteres. Distrilog råder over dertil indrettede lastvogne og lager, tilpasset til at kunne opbevare teknisk udstyr. Vi tænker i detaljen og sørger for at dit tekniske udstyr bliver håndteret korrekt.

Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00