Lager­styring

Vi sørger for grundig og korrekt håndtering af dit udstyr, samt en sikker proces for dig

Det kan være en kompliceret proces og en tillidssag, at få opbevaret dit udstyr på et eksternt lager. Hos Distrilog har vi mange års erfaring med opmagasinering af alle former for IT-udstyr for større danske virksomheder.

 

Vi har professionelle medarbejdere, der ved præcis hvordan dit udstyr skal håndteres. Vi skaber en løsning for dig, der giver dig det fulde overblik over dine værdier, der igen sikrer dig tryghed og gennemsigtighed i vores samarbejde. 

 

Det er altid en god idé at effektivisere processer i din virksomhed. I denne sammenhæng er Distrilog din partner der i samarbejde med dig sørger for at finde frem til den bedste løsning for opbevaring af dine udstyr. Det er netop her, at vi kan hjælpe dig. Vi kan sørge for alt fra modtagelse, udpakning, opbevaring, montering, kundetilpasset konfiguration, og alt derimellem.

OPbevaring

Har du behov for at få opbevaret udstyr, klarer vi processen problemfrit og effektiv. Vi afhenter udstyret hos dig, og kører det ud til vores lager i Glostrup. Herfra sørger vi for, at dit udstyr behandles og opbevares korrekt.

Vores lager i Glostrup er placeret tæt på København, og det er derfor ideelt for dig, hvis din virksomhed ligger i København eller omegn. Skal du have opbevaret større udstyr, eller udstyr der skal håndteres ekstra nænsomt, så klarer vi også dette.

 

Læs mere om lagerhotel

 

Håndtering

Distrilog har et professionelt team med mange års erfaring i håndtering af alle slags gods. Vi ved derfor, hvordan lige præcis dine værdier skal håndteres og opbevares. Når vi modtager godset, udarbejder vores team, i samarbejde med dig, en plan for, hvordan vi på bedste vis behandler dit udstyr. Herefter starter vores effektive og kontrollerede håndtering af godset.

 

Læs mere om Distrilog

sikkerhed

Når vi modtager dine værdier på vores lager, registrer vi dem med et serienummer. Vi har derfor hele tiden kontrol på dine effekters placering. Foruden sikkerhed, betyder det også, at vi hurtigt kan plukke, pakke og distribuere dem videre, når det bliver nødvendigt.

Vi har stort fokus på, at dit udstyr behandles med stor respekt. Derfor har vi redskaberne til at kunne håndtere enhver form for udstyr. Vi har det rette grej og plads til flytte og opbevare stort som småt. Derudover tilbyder vi både opvarmet og ikke-opvarmet opbevaring.

 

DIN leverandør

Hos Distrilog har vi stort fokus på effektivisering og personlig service. Derfor vil du fra start få et samarbejde med en af vores medarbejdere, som du løbende vil have den direkte kontakt med. Denne person har det fulde overblik over lageropbevaringen og håndteringen af dine værdier, og er den person du kontakter, hvis du har spørgsmål eller ønsker.

Vi byder dig velkommen til team Distrilog.

 

Distrilog har lager i Glostrup. Vores lager er stort nok til at opbevare både mange og store værdier for dig. Foruden sikker og videoovervåget lagerplads, tilbyder vi også speciel håndtering af varer, der kræver ekstra nænsomhed. Vores lagre fremstår altid ordnede og rene, samt tilpassede dit udstyr og dine ønsker.

Det er vigtigt for os, at gøre processen effektiv fra start til slut. Du vil derfor blive mødt af et professionelt og erfarent team, der tager dig i hånden fra start til slut, så vi sammen kan sikre dine værdier den bedste håndtering. Samtidig prioriterer vi en åben og direkte kontakt, for at give dig overblik og tryghed.

 

specialiseret løsning

Uanset størrelsen og typen af dine effekter, har vi en løsning, der passer til lige netop dine behov. Du kan derfor altid komme til os og være sikker på, at vi har redskaberne til at flytte rundt på teknisk udstyr, samt pladsen til at opbevare stort som småt og muligheden for at håndtere specialvarer.

 

Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00