Distrilog

Altid en del af løsningen

Hos Distrilog, er vores medarbejdere altid klar til at tage imod din opgave med åbne arme. Vi ønsker, at inddrage dig i processen og gøre det så transparent som muligt. Vi er rustede til, at løse den stillede opgave og bidrage med vores ekspertise. Med os får du en specialist indenfor totalløsninger af tekniske opgaver med flytning af teknisk udstyr gennem tæt kontakt med dig.

Om Distrilog

Hos Distrilog tager vi hånd om din opgave og vi sørger både for lager, pick and pack, transport og last mile delivery, også til udlandet.

Distrilogs kernekompetencer ligger i udførelse af Special Service, White Glove delivery og installation af teknisk og følsomt udstyr.

Vi er fleksible og står til rådighed døgnet rundt, hvis det er påkrævet. Vi ønsker at give dig den bedst mulige service.

Vi løser din opgave og giver dig kvaliteten og overblikket. Vi varetager din virksomheds interesser gennem tæt dialog med dig som kunde.

 

Distrilog har blandt andet bred erfaring med at håndtere medico-udstyr til hospitaler der kræver en skånsom håndtering, hvor Distrilog sørger for at opbevare udstyret på en bestemt måde på vores to store speciallagre.

Degaussing

Distrilog håndterer opgaver i opstartsperioden såvel som i afslutningsperioden i form af nedtagning og datasletning fra dit brugte udstyr. Vi er specialiserede i og anvender certificeret slettesoftware til sletning af harddiske og back-up bånd, hvor vi efterfølgende sørger for destruktionen af dette. Dette gør vi, gennem brug af degaussing, hvor vi tilbyder sletning af data hos kunden selv, hvis nødvendigt. Vi har udstyret, i form af en såkaldt Degausser, som tager sig af at slette al følsom data og fortrolig information på harddisken.

Special Service

Vi har et særligt team til at udføre Special Service-opgaver. Et team der besidder kompetencerne de givne opgaver kræver. Vi udfører både almindelige og mere krævende transport og logistik opgaver, herunder transport af printere, automater, servere, køleskabe, frysere hvor skånsom emballering og håndtering er nødvendig.

White Glove

Det der gør os unikke, er vores tankegang om White Glove service, hvor Distrilog er med hele vejen og tager ansvaret. Møder du udfordringer, når du skal transportere udstyr fra svært tilgængelige steder, hvor printeren er for stor til at komme igennem døren eller skal løftes ned ad trappen, har Distrilog værktøjet samt certificeret udstyr til at bære og løfte store apparater og lignende udstyr – Distrilog bliver ved til opgaven er løst.

Vores lagerhotel

Hos Distrilog, har du ligeledes mulighed for at opbevare dine varer på vores lager, som har plads til større såvel som mindre udstyr. Vores lagerhotel og udstyr er struktureret efter at håndtere teknisk udstyr. Udover lagerplads, tilbyder vi både opvarmet og ikke opvarmet lager til varer, der kræver en særlig temperatur og håndtering.

Vores to lagerhotellers centrale placering, gør det muligt for kunder fra både Københavnsområdet, Sjælland samt Fyn, at få en nem og hurtig service. Vores ene lagerhotel i Hedehusene, er lokaliseret i omkring 30 minutters kørselsafstand fra København, hvilket gør det nemt at transportere muligt udstyr til og fra din virksomhed i København. Derudover har vi et lagerhotel lokaliseret i Ringsted, hvor vi opbevarer alt slags gods, som efterfølgende bliver distribueret videre til næste destination. Vi har investeret i en flåde af varevogne og lastbiler, som ruster os til at udføre store som små opgaver og at vi kan håndtere mange igangværende opgaver på én og samme tid.

 

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig
Kontakt os i dag

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning Distrilog kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ring til os på +45 70 22 72 00